Trénerképzés

_0017

Az Almásy Mozgásakadémia által szervezett képzésen végzett és sikeres vizsgát tett trénerek jogosultak Mummy Tummy Training ® tartására. Az elnevezés védjegyoltalom alatt áll!

Kiemelnénk, hogy ezt a képzést kizárólag államilag elfogadott (főiskolai/egyetemi/OKJ-s) sport- vagy egészségügyi végzettséggel rendelkező szakemberek végezhetik el. A képzés kizárólag személyes részvétellel lehetséges (online oktatás nincs!). Minden óra kontaktóra, nem tanítunk online felületen! Elképzelhetetlennek tartjuk egy ilyen jellegű tréning megtanulását a személyes megtapasztalás nélkül, hiszen manuális vizsgálatokat is végeznie kell egy trénernek a kismamán. Ez pedig nem tanulható meg könyvből vagy internetről. A vizsga szintén személyesen zajlik.

Képzésünk 2 napos, melyen az elméleti részben a szükséges anatómiai ismereteket, a jelenleg rendelkezésre álló tudományos eredményeket, a szüléssel összefüggésbe hozható tüneteket, panaszokat ismertetjük. Majd ezt követően a gyakorlati részben tanítjuk meg a 3 lépcsős tréningprogramot.
A vizsgán mind az elméletet, mind a gyakorlatot számon kérjük.

Trénereink a sikeres vizsgát követően egy naptári évig használhatják a Mummy Tummy Training ® elnevezést. Ezt követően kizárólag akkor hosszabbítunk újabb és újabb éveket, ha minden egyes évben legalább 1, a témához kapcsolódó továbbképzésen részt vesznek.
Ezzel kívánjuk biztosítani, hogy tudásukat a területen fejlesszék, ismereteiket bővítsék.


A Mummy Tummy Training® képzés részletei

A képzés további részletei és a jelentkezési lap itt található.

Kapcsolat

Mummy Tummy Training®

A Mummy Tummy Training ® az első magyarországi komplex, szülés utáni regenerációs program, melynek kidolgozásában gyógytornász is részt vett. Egyedülállósága abban is megmutatkozik, hogy nem csupán a has regenerációjára, a szétnyílt hasizom (rectus diastasis) kezelésére fókuszál, hanem a mozgásrendszert egységként kezelve, a tréningprogram egymásra épülő lépcsőiben a gerinc stabilitását biztosító izomfűző újraépítésével, illetve a funkcionális alapmozgásokat (újra)tanításával is foglalkozik, így segítve a kismamák aktív élethez és sportoláshoz való biztonságos visszatérését.

Trénerképzés

A képzéssel kapcsolatban az Almásy Mozgásakadémiát keresheted:
® Mummy Tummy Training ™