Az alapítók

Mummy Tummy Training ®

Az egyedülállóan komplex, szülés utáni regenerációs program alapítóinak célja, hogy a koncepció és a területet érintő tudás minél több szakemberhez jusson el.


Almásy Csilla

gyógytornász


Almásy Csilla vagyok, gyógytornász, gerincedző, jógaoktató, pre- és rehabilitációs edző, korrektív tréner. Számtalan továbbképzésen fejlesztem magam itthon és külföldön is, mozgásprogramok tekintetében csak úgy, mint manuális technikák elsajátításában.

Szakterületem a gerinc és a stabilizáció, mind gyógytornászként, mind edzőként ezek állnak munkám fókuszában.

Ennek köszönhetően kezdett el kerülgetni a várandósság utáni regeneráció, hiszen nagyon sok anyuka szenved derékfájástól a szülést követően, ami egyértelműen összefügg a deréktájék megbomlott stabilitásával.
Mikor Dóri elkezdett az iskolámban tanítani, gyorsan kiderült, hogy ez a téma egy közös érdeklődési terület, így meg is született a terv: dolgozzuk ki a szülés utáni hasi regeneráció szakszerű, tudományos bizonyítékokra alapozott tréningprogramját, azzal a modern, funkcionális szemlélettel ötvözve, amely mindkettőnk munkáját jellemzi.

Így született meg a Mummy Tummy Training ®, mely most már közös „gyermekünk” és melynek segítségével minél több kismama mindennapjait szeretnénk könnyebbé tenni.


Bernáth Dóra

funkcionális edző


Bernáth Dóra vagyok, funkcionális edző és pilates oktató. Három gyermekem van.
Egészen kisiskolás korom óta a sport a mindennapjaim része. Hivatásként harmadik gyermekem születése után tekintek erre a pályára.

Eredetileg közgazdász vagyok, majd pszichológiát tanultam, 2015-ben kezdtem edzői pályafutásomat. A Pilates és a funkcionális edzés szinte egyszerre robbantak be az életembe, és bár két egészen különböző mozgásformáról van szó, mégis harmóniát találtam bennünk. Érdeklődési területem a várandósságot és szülést követő regeneráció, mely témát nem titkoltan saját tapasztalataim inspirálták. Mára ez a terület a szívügyemmé vált.

Fitneszinstruktori képzés után továbbképzési lehetőségeket kerestem, így találtam rá az Almásy Mozgásakadémiára, ahol számos képzésen vettem részt. 2016 őszétől már vezető oktatóként is részese vagyok az Mozgásakadémia életének.

A Mummy Tummy Traininget ® Csillával együtt álmodtuk meg és dolgoztuk ki. Célunk, hogy a koncepció és a területet érintő tudás minél több szakemberhez, és általuk minél több kismamához is eljusson.


Kapcsolat

Mummy Tummy Training®

A Mummy Tummy Training ® az első magyarországi komplex, szülés utáni regenerációs program, melynek kidolgozásában gyógytornász is részt vett. Egyedülállósága abban is megmutatkozik, hogy nem csupán a has regenerációjára, a szétnyílt hasizom (rectus diastasis) kezelésére fókuszál, hanem a mozgásrendszert egységként kezelve, a tréningprogram egymásra épülő lépcsőiben a gerinc stabilitását biztosító izomfűző újraépítésével, illetve a funkcionális alapmozgásokat (újra)tanításával is foglalkozik, így segítve a kismamák aktív élethez és sportoláshoz való biztonságos visszatérését.

Trénerképzés

A képzéssel kapcsolatban az Almásy Mozgásakadémiát keresheted:
® Mummy Tummy Training ™